Retourneren

Er is iets mis met mijn pakje.

Als je bij levering van je online bestelling merkt dat er iets beschadigd is of als je het foute artikel hebt ontvangen, neem je binnen de 24 uur contact met ons op (+32 486 13 93 68 of info@leguichetdesbonnesidees.com). Stuur ons best ook een foto van wat er mis is, eventueel met een woordje uitleg. Na overleg kan je het pakje terugsturen en vervangen we het artikel. In dat geval sturen we je een retourlabel waarmee je het pakje kan terugsturen.

Heb je je bestelling ontvangen maar bevalt het product je niet helemaal of wilde je liever een andere uitvoering of kleur? Neem dan binnen de 14 dagen na levering contact op met ons. We helpen je graag verder zodat het gewenste alternatief snel aan jou bezorgd wordt.
Het is belangrijk dat we dit artikel in ongebruikte en onbeschadigde staat en in de originele verpakking terugkrijgen. Geretourneerde artikelen die hier niet aan voldoen, zullen niet worden geaccepteerd en worden teruggestuurd naar de klant.  Bekijk je bestelling dus zorgvuldig en hou je verpakking nog even bij tot je helemaal zeker bent van je stuk. Garantie is nooit van toepassing op levend groen.

Hoe kan ik retourneren?

Heb je besloten om je artikel om te ruilen of terug te sturen? Liefst laat je ons eerst iets weten zodat we jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Na overleg stuur je je artikel voldoende gefrankeerd terug. Voeg best een briefje toe (naam, adres, bankrekeningnummer, referentie van je bestelling) of de leveringsbon, zodat we je retour snel kunnen verwerken.
Retourzendingen mogen verstuurd worden naar Le Guichet Des Bonnes Idées, Bonaventurestraat 90, 1090 Jette.

Wanneer ontvang ik het bedrag van de retour terug?

We betalen dit bedrag binnen de 30 kalenderdagen na ontvangst van je retourproduct terug. Dit zal meestal wel sneller gaan. Denk eraan om het bankrekeningnummer door te geven waarop we de terugbetaling kunnen storten.

Wanneer kan ik mijn ruilproduct verwachten?

Indien voorradig sturen we jou het ruilproduct op binnen de 3 werkdagen na ontvangst van jouw retourzending.

Wat als het bedrag van het retourproduct en ruilproduct niet overeenkomen?

Als het bedrag van het ruilproduct lager ligt dan de originele bestelling, betalen we jou het restbedrag terug.
Als het bedrag van het ruilproduct hoger ligt dan de originele bestelling, dan vragen we jou om het verschil op volgend rekeningnummer over te maken: BE60 7360 7435 1170.

Wie betaalt de onkosten verbonden aan het omruilen of terugsturen?

De kosten voor het omruilen of terugsturen van de bestelling zijn voor de klant.

Kan ik mijn aankoop ook terugbrengen bij jullie?

Jazeker! Gelieve in dat geval contact op te nemen via mail info@leguichetdesbonnesidees.com of te bellen op 0486139368.

© 2021 Le Guichet Des Bonnes Idées | All Rights Reserved | Webdesign by IN.DRUK . Kickstarter for brands.

© 2021 Le Guichet Des Bonnes Idées
All Rights Reserved
Webdesign by IN.DRUK . Kickstarter for brands.

We gebruiken cookies om je surfgedrag te analyseren
en zo onze website voortdurend te verbeteren.